Smarthus-løsning for strøm i Oslo, Bærum og Akershus

Kunne du tenke deg å kontrollere strømmen via din smarttelefon eller via et lettilgjengelig panel? Med Smarthus-system kan du gjøre hverdagen enklere. Eksempelvis kan du få et system som automatisk stenges når du låser døren. Dette kan være relevant for stikkontakter tilknyttet varmeapparater som strykejern eller komfyr. Se også for deg at denne muligheten gjelder for all belysning, og at du enkelt slukker alle lys på vei ut døra. Les gjerne mer om belysning på denne siden. Alt dette er mulig med et Smarthus-System.

Vi hjelper deg med installasjon av ditt smarthus-system

Har du allerede sett for deg hvilke løsninger som kan være aktuelle, eller trenger du råd til hvilket system du skal velge? Vi kan hjelpe deg med alt fra veiledning til installasjon av din Smarthus-løsning. Våre elektrikere har nå flere års erfaring med ulike smarte løsninger, og er ikke minst oppdatert på gjeldende krav og hva som er mulig. Selvfølgelig, har du alle planene klare kan vi gå rett på sak.


Hør gjerne med oss for et uforpliktende pristilbud.


Vi kommer gjerne på befaring for å identifisere mulighetene og hvordan en eventuell installasjonsplan blir seende ut. Vi utfører Smarthus installasjon på både nye og eldre boliger. Har du et gammelt el-system så kan vi også gi deg et gunstig pristilbud her.