Smarthus lys og lysstyring i Oslo, Bærum og Akershus

Hvor deilig hadde det ikke vært å kunne styre all belysning via en smarttelefon eller et nettbrett? Tenk at du sitter i sofaen og har behov for litt mer belysning når det nærmer seg kvelden, og at du kan justere dette uten å måtte reise deg. Dette gir Smarthus- systemet deg mulighet til.

Velger du Smarthus-system er ikke dette lenger fantasi, men en realitet.


Automatisert belysning

Med lysstyring kan du enkelt selv bestemme hvilken belysning du ønsker, avhengig av stemning og situasjon. Store og små lamper kan både dimmes og slukkes, og gi en god atmosfære. Lysstyring kan enkelt monteres både ute og inne, og reguleres etter dagslyset, bevegelse, eller klokken. Det kan derfor være meget praktisk å installere, eksempelvis, bevegelsesstyrt lys i vaskerom. Alle lys kan kontrolleres fra smarttelefon, nettbrett eller et eget panel.


Vi tar deg med inn i fremtiden

Våre elektrikere innehar kompetansen som trengs for å kunne gi deg et komplett Smarthus-system. Hør gjerne med oss dersom du er nysgjerrig på hvilken løsning som favner deg best, tilpasset din bolig. Vi kommer gjerne på besøk og gir deg et uforpliktende tilbud på montering og installasjon av ditt Smarthus-system.


Ta kontakt med oss i dag her.