Smarthus sikkerhet i Oslo, Bærum og Akershus

Visste du at du også kan installere sikkerhet som en del av Smarthus-systemet? I dag er omtrent alt mulig å koble til et Smarthus-system, også vesentlige sikkerhetsfunksjon i boligen. Herunder alarmer som brann-, vann og fuktalarm. Dersom disse går av, får du direkte beskjed på din smarttelefon. Du kan også sette opp en direkte kobling til alarmsentralen.

Flere og flere forsikringsselskaper verdsetter smarthjem knyttet til alarmer, og kan tilby gunstige rabattordninger. Dette er altså en løsning som er bra for liv og helse, samt lommeboken.


Vi hjelper deg gjerne med installasjon

Som erfarne og oppdaterte elektroinstallatører kan vi bistå når du først har bestemt deg for ditt Smarthus-system. Vi er selvfølgelig behjelpelig med ethvert spørsmål du måtte ha til de ulike løsningene, og vi deler gjerne våre erfaringer med deg. Sammen kan vi finne det optimale systemet for din bolig, uansett om det snakk om oppføring under byggeprosjektet eller i etterkant. Hør gjerne med oss for befaring og pristilbud. Alle våre tilbud er uforpliktende.


Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om smarte alarmanlegg, og eventuell installasjon av disse.