Smarthus kommunikasjon og underholdning i Oslo, Bærum og Akershus

Dersom du først har valgt å gå for Smarthus kan det være gunstig å se hvilke andre muligheter du har, i tillegg til strøm og klima. I dag kan du også bruke styringssystemet til å kontrollere dine ulike underholdningssystemer. Eksempelvis kan du få alt fra Internett, TV og telefon tilkoblet Smarthus-systemet. Dersom du er ekstra nysgjerrig på hvem som ringer på, kan du også få bilde av den som ringer på sendt til en flatskjerm. Alt i et sømløst system.


Finn din løsning og velg installatør

Bærum El Tek AS har over 26 års erfaring fra elektrikerbransjen. Vi har fulgt med på utviklingen, som vi mener er et spennende skritt inn i fremtiden. Ofte kan man ha spørsmål til hvilke Smarthus-løsninger man skal velge, og hvordan det eventuelt blir i praksis. Vi er derfor tilgjengelig for spørsmål om hvilket Smarthus-system som er best egnet til din bolig og dine behov. Vi kan selvsagt montere løsningen i byggeprosessen, eller i etterkant.


Hør med oss i dag for et uforpliktende pristilbud. 


Les gjerne mer om andre Smarthus-løsninger. Vi hjelper deg gjerne med å finne det mest aktuelle tilbudet, etter dine ønsker og boligens muligheter.