Automatisert inneklima i Oslo, Bærum og Akershus

Se for deg en hverdag hvor alt er tilrettelagt og innstilt, hvor du ikke trenger å måtte finjustere alle varmeapparat. God temperatur, uansett sommer eller vinter. Dette er mulighetene dersom du velger Smarthus-løsninger. Vær heller mer til stede med dine nærmeste, enn å bruke tid på å finne den optimale temperaturen. Sett derfor bort jobben til et Smarthus-system!


Styr ventilasjon, markiser og varme via app

Med smarthus er mulighetene mange, også når det kommer til inneklima. Anlegget vil kunne innbefatte alt fra styring av ventilasjon, til automatisk nedsenking av markiser. Du kan også sette opp ulike klimasoner i et Smarthus, og automatisk nattsenking av temperatur. Det skal være enkelt å ta i bruk og kontrolleres via applikasjon du får til din smarttelefon.


Installerer ditt smarte inneklima

Bærum El Tek AS bistår deg som vurderer smarthusløsninger, uansett om det er snakk om når huset bygges eller i etterkant. Vi har lang erfaring med ulike Smarthus-løsninger, og spør oss gjerne hvilket Smarthus-system som passer best til deg og ditt behov. Sammen finner vi den beste løsningen.

Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, telefon eller e-post. 

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring for å gi deg et godt pristilbud på dine Smarthus-muligheter.