Varme i Oslo, Bærum og Akershus

Vurderer du varmefolie eller varmekabelmatte til oppvarming? Jo bedre isolert boligen er, desto større er lønnsomheten dersom du velger å bruke strøm til oppvarming enn vannbåren varme. Med et trådløst system kan du i tillegg regulere senking for natt og dag, alt etter behov og bruksområde. Dermed reduseres energikostnadene.

Varmefolie og varmekabelmatte

Installasjon av matte eller folie kan man gjøre selv, men vi anbefaler at du setter sertifiserte og erfarne elektrikere til jobben. Dermed får du en installasjon som krever lite vedlikehold, og som enkelt kan reguleres. Kabelmatte benyttes vanligvis i rom som skal flislegges, mens varmefolie legges under vanlig gulvbelegg. Her bygger det omtrent 3,2 - 6,2mm før gulvet blir lagt. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning for hvilke produkter det kan være lurt å velge, når du først har valgt matte eller folie.

Hør med oss i dag

Vi ønsker selvfølgelig å utføre den beste jobben, og kommer gjerne på en uforpliktende befaring for å kunne identifisere og anslå installasjonskostnader. Uansett om det er snakk om nybygg eller rehabilitering, har vi mulighet til å finne en god løsning.

Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, telefon eller e-post.