Alternativer til oljefyring

Regjeringen innfører forbud mot fossil oljefyring til oppvarming i boliger, offentlige bygg og næringsbygg fra og med 2020. Målet med forbudet er å få ned utslippene av klimaskadelige gasser. Heldigvis finnes det mange gode, miljøvennlige alternativer til oljefyring. Vi hjelper deg med å bytte ut din gamle oljefyr med nye, moderne løsninger.

Har du en gammel oljefyr som må byttes ut? Ring oss på 412 33 010 eller kontakt oss via vårt kontaktskjema, så hjelper vi deg med å installere nye løsninger.


Dobbelmantlet bereder er det rimeligste alternativet


En dobbeltmantlet bereder er det rimeligste alternativet til oljefyring. Denne berederen kan brukes til alt fra gulvvarme, sentralfyring, varmtvannsforsyning og kan kombineres med varmepumpe. Via våre samarbeidspartnere leverer vi komplett ferdig løsning.


Bygg om til panelovner


Moderne panelovner er miljøvennlige, bruker lite energi og gir god komfort. Med panelovn mener vi veggmonterte, elektriske varmeovner, både gjennomstrømningsovner og lukkede panelovner. Panelovner er svært godt egnet til å hurtig heve og senke temperaturen i et rom. Det gjør det enkelt å spare energi og tilpasse temperaturen etter dine behov. Panelovner kan også gjerne brukes i kombinasjon med luft-til-luft-varmepumpe eller elektrisk gulvvarme.

Varmepumpe er en god løsning


Hvilken varmekilde som egner seg best for din bolig eller ditt næringsbygg avhenger av mange faktorer. Det varierer blant annet ut ifra behov, bruk og areal. For mange vil varmepumpe være den beste løsningen. Via våre samarbeidspartnere leverer vi varmepumper og tar oss av alt det elektriske.

Vi hjelper deg å velge


Er du usikker på hva som er den beste løsningen for deg? Kontakt oss, så hjelper vi deg å velge. Ring oss på

412 33 010 eller kontakt oss via vårt kontaktskjema hvis du har spørsmål eller ønsker at vi kommer hjem til deg på en kostnadsfri befaring.