Service

Service og feilsøking i Oslo, Bærum og Akershus

Bærum El Tek hjelper bedrifter og privatpersoner med feilsøking og service på el-anlegg. Feil på elektriske anlegg kan fort få store konsekvenser for både liv og eiendom. Det er derfor ditt ansvar å sørge for at alt elektrisk arbeid er forskriftsmessig utført, og at det ikke finnes mangler på det elektriske anlegget.

Regelmessig kontroll av det elektriske anlegget sørger for rimeligere forsikring, i tillegg til økt trygghet for deg og de som benytter boligen.


Tilsyn av det elektriske anlegget


Det lokale eltilsyn (DLE) gjennomfører tilsyn av det elektriske anlegget i privatboliger. Dette gjør de for å oppdage eventuelle feil og mangler, og dermed redusere risikoen for at det oppstår farlige situasjoner. Du er ikke selv ansvarlig for å be om kontroll, dette er noe som ordnes via ditt nettselskap. Skulle det imidlertid oppdages feil ved ditt elektriske anlegg, er det viktig at disse utbedres. Dette må gjøres av en registrert installasjonsvirksomhet.


Har du hatt tilsyn?


Vi har godkjent for å utbedre feil og mangler som er blitt oppdaget under tilsyn. Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg med å rette rapporten. Du kan nå oss på 412 33 010 eller kontakte oss via vårt kontaktskjema.