Rehabilitering av elektriske anlegg

Bærum Eltek AS har over 25 års erfaring med rehabilitering av elektriske anlegg. Rehabilitering av elektriske anlegg anser mange som et rimeligere alternativ til å installere et nytt, men det er ikke alltid dette stemmer.


Prosessen kan være krevende ettersom det er mye som skal kartlegges og vurderes. En god start for å rehabilitere ditt elektriske anlegg er en gratis befaring. 


Hvor pleier vi å rehabilitere?

Vi rehabiliterer det elektriske anlegget på ca. 60 bad i året. Vi har også rehabilitert anlegg på mange kjøkken. Både i eneboliger og blokker.


Hvilke løsninger har vi?

Vi har mange smarte løsninger som kan gjøre din hverdag bedre. Med trådløse brytere og smarthus systemer, kan du spare mye penger og tid du ellers ville bruke på å skru av elektriske gjenstander, lys og varme manuelt. Her er et smart tips til dere småbarnsforeldre som tenker å rehabilitere det elektriske anlegget. Dere tenker kanskje at påbudt antall stikk-kontakter er nok, men hva skjer når de vokser opp og trenger flere kontakter til ladere, tv-spill og datamaskiner? Mange kunder har takket oss for at vi installerer ekstra kontakter, slik at de unngår å bruke brannfarlige midlertidige skjøteledninger.

Ta kontakt med oss i Bærum Eltek AS for gratis befaring for rehabilitering av ditt elektriske anlegg eller andre spørsmål.