Elektriske installasjoner i nybygg

Vi i Bærum Eltek AS hjelper deg med elektriske installasjoner i nybygg. Når du bygger ny bolig, har du mange muligheter til å installere

smarte elektriske installasjoner og stor valgfrihet til hvordan det skal fungere. Vi hjelper deg med skreddersydde praktiske løsninger som passer ditt behov.


Tenk smarthus

Noe av det som kjennetegner smarthus er at det gjenbruker varme, og at huset gjør hverdagen din enklere. Vi anbefaler deg å kontakte oss for å finne ut av hvilke muligheter du har, slik at din nye bolig blir så smart som mulig


Vi har fulgt med i tiden og har mange gode tips og erfaringer som kan hjelpe deg. Hvis du leser dette etter at du har installert det elektriske, er det ikke for sent. Vi kan montere løsninger etter byggeprosessen er ferdig.


Krav til elektriske installasjoner i nybygg

Alle elektriske installasjoner i nybygg skal følge NEK 400 standard. Dette er en standard som sikrer boligen at den er i forskriftsmessig stand. Dette er for at du skal være sikker på at alle installasjoner er godkjente og trygge for deg og dine. Vi følger også TEK10 krav. Når vi har installert elektronikk i ditt nye hjem får du alle lovpålagte dokumenter du skal ha.


Ta kontakt med oss i Bærum Eltek AS for å avtale gratis befaring eller andre spørsmål omelektriske installasjoner i nybygg.