Elektriske installasjoner i nybygg

Vi i Bærum Eltek AS hjelper deg med elektriske installasjoner i nybygg. Når du bygger ny bolig, har du mange muligheter til å installere smarte, elektriske installasjoner og stor valgfrihet når det gjelder funksjon. Vi hjelper deg med skreddersydde praktiske løsninger som passer ditt behov.


Smarthus: effektiviserer forbruk og gjør hverdagen enklere

Smarthus er en type el-installasjon som forenkler, automatiserer og minimerer strømforbruk. Noe av det som kjennetegner smarthus-systemer er at de gjenbruker varme, og at hverdagen blir enklere med færre manuelle oppgaver. Vi anbefaler deg å kontakte oss for å finne ut av hvilke muligheter du har, slik at din nye bolig blir så smart som mulig.

Les mer om smarthus her.

Bærum Eltek følger med i tiden, og har mange gode tips og erfaringer som kan hjelpe deg. Hvis du leser dette etter at du har installert det elektriske i din bolig, er det fortsatt ikke for sent å implementere smarte løsninger. Vi kan montere installasjoner etter at byggeprosessen er ferdig.


Krav til elektriske installasjoner i nybygg

Alle elektriske installasjoner i nybygg skal følge NEK 400 standard. Dette er en standard som sikrer boligen at den er i forskriftsmessig stand. Dette er for at du skal være sikker på at alle installasjoner er godkjente og trygge for deg og dine. Bærum Eltek følger også TEK10 krav. Når vi har installert elektronikk i ditt nye hjem, får du alle lovpålagte dokumenter som følger med til installasjonen.


Har du spørsmål om elektriske installasjoner?

Ta kontakt med oss i Bærum Eltek AS om du har spørsmål om noen av våre tjenester, eller for å avtale gratis befaring.