Service og feilsøking i Oslo, Bærum og Akershus

Bærum El Tek AS hjelper bedrifter og privatpersoner med feilsøking og service på el-anlegg. Feil på elektriske anlegg kan fort føre til store konsekvenser for både liv og eiendom. Det er derfor ditt ansvar å sørge for at alt er forskriftsmessig utført, og at det ikke finnes mangler på det elektriske anlegget. En måte å gjøre dette på er å bestille el-sjekk fra en sertifisert elektrikerbedrift.

Regelmessig kontroll av det elektriske anlegget sørger for rimeligere forsikring, i tillegg til økt trygghet for deg og de som benytter boligen.


El-sjekk

Vi foretar en systematisk gjennomgang av elektriske komponenter som stikkontakter, brytere, kabler, brannvarsling og sikringsskap. Når du får godkjent el-sjekk er det garanti for at alt er i orden med el-anlegget. Eventuelle feil og mangler blir notert og foreslått utbedring. Vi gir deg gjerne et uforpliktende tilbud på oppgradering av gammelt anlegg.


Kontroll av anlegg for bolig og næringsbygg

Vi tar gjerne på oss jobben med service og feilsøking av både små og store anlegg, for private aktører og aktører innenfor næringslivet. Våre elektrikere har kjennskap til de fleste områder innenfor elektrofaget, som gjør oss rustet til å gjøre en omfattende og systematisk kontroll av ditt anlegg.