gratis befaring

Gratis befaring på elektrikertjenester

Har du elektrikerarbeid du ønsker utført? Uansett hva du vil ha gjort i din bolig tilbyr vi kostnadsfri og uforpliktende befaring. På befaringen får du oversikt over omfanget av arbeidet sammen med et kostnadsoverslag. I tillegg kan du få gode råd og anbefalinger fra en spesialist på elektroinstallasjoner.

 

Befaring sikrer oversiktlig gjennomføring og et godt resultat

Det vil alltid lønne seg med en befaring i forkant av elektrikerarbeidet. Befaringen er først og fremst for å gi en pris på arbeidet, men sikrer også at alle parter har god oversikt over prosjektet som skal utføres. Det legges også til rette for en mest mulig smidig gjennomføring. Elektrikerarbeid er arbeid det er kritisk at gjøres ordentlig. Befaringen gjør deg bedre rustet til å velge den elektrikeren som kjennes riktig for deg.


Som erfarne elektrikere vil vi kunne identifisere mulige utfordringer ved arbeidet som skal utføres. Vi kan også foreslå løsninger som er vanskelig å se for deg som privatperson. På den måten sikrer befaringen deg et resultat av høy kvalitet.

 

Profesjonelt elektrikerarbeid i Bærum, Oslo og Asker

Bærum El Tek er en elektroinstallatør med lang og bred erfaring. Vi har kompetanse på alt innen sterk- og svakstrøm, og installerer blant annet smarthus, belysning, hjemmelader til elbil og oppvarmingsløsninger


Har du et prosjekt du vil at vi hjelper deg med i Bærum, Oslo eller Asker? Kontakt oss for en uforpliktende befaring – vi er alltid klare for en utfordring!