Elektrisk oppvarming i Oslo, Bærum og Akershus

Elektrisk oppvarming har blitt et stadig mer miljøvennlig alternativ til oppvarming. Det er i dag mange fordeler med å velge elektrisk fremfor andre alternativer. Noen av disse fordelene er at installasjonskostnadene er relativt rimelige, strømmen som benyttes kommer fra norsk vannkraft og det benyttes ny teknologi som sørger for finjustering selv om du ikke er til stede. Det sørger for at boligen ikke bruker mer varme enn du har behov for.

Eksempelvis når du er på jobb.


El-oppvarming for næringsbygg og privatboliger


I tråd med nye regler er det nå mulig å installere elektrisk oppvarming i næringseiendommer opptil 1000 kvadratmeter. Det betyr at det finnes et rimeligere alternativ til oppvarming, hvor vannbåren varme gjerne har lang tilbakebetalingstid.

Velg elektrisk oppvarming i form av gulvvarme og panelovner

Gulvvarme

Gulvvarme gir en behagelig varme til føtter og et godt inneklima. Oppvarmingen utnytter strømmen på en effektiv og økonomisk måte. Du kan lese mer om gulvvarme her.

Panelovn

Panelovner har blitt moderne, og ligner i mindre grad på sine eldre versjoner. I dag får du moderne panelovner som ikke brenner støv, har lavt energiforbruk og smarte termostat. Dette gjør at du enkelt kan redusere energiforbruket, ved å styre de ulike enhetene. Du får også panelovner med muligheter for Wifi. Skulle du dra på ferie kan du enkelt senke varmen utenfor husets fire vegger.

Vi leverer elektrisk oppvarming, og hjelper deg gjerne med installasjon. Ta kontakt med oss her.