Elektrisk oppvarming

Elektrisk oppvarming har blitt et stadig mer miljøvennlig alternativ innen oppvarming. Det er i dag mange fordeler med å velge elektrisk fremfor andre alternativer. Noen av disse fordelene er at installasjonskostnadene er relativt rimelige, strømmen som benyttes kommer fra norsk vannkraft og det benyttes ny teknologi som sørger for finjustering selv om du ikke er til stede. Det sørger for at boligen ikke bruker mer varme enn du har behov for. Dette er gunstig eksempelvis når du er på jobb, eller om du ønsker ulik temperaturjustering for dagtid og natt.


El-oppvarming for næringsbygg og privatboliger

I tråd med nye regler er det nå mulig å installere elektrisk oppvarming i næringseiendommer opptil 1000 kvadratmeter. Det betyr at det finnes et rimeligere alternativ til oppvarming, hvor vannbåren varme gjerne har lang tilbakebetalingstid.


Velg elektrisk oppvarming i form av gulvvarme og panelovner


Gulvvarme

Gulvvarme gir behagelig varme, og skaper et godt inneklima. Oppvarming av gulv utnytter strømforbruket på en effektiv og økonomisk måte. Du kan lese mer om gulvvarme her.


Panelovn

Moderne panelovner er mer effektive og ressurseffektive, og ligner i mindre grad på sine eldre versjoner. I dag får du moderne panelovner som ikke brenner støv, har lavt energiforbruk og har smarte termostat. Dette gjør at du enkelt kan redusere energiforbruket ved å styre og justere de ulike enhetene. Du får også panelovner med muligheter for tilkobling til wifi slik at du kan legge inn automatisk og smart styring. Dersom du er bortreist kan du da fortsatt enkelt senke varmen, selv om du ikke er hjemme.


Les mer om smarthus-system for oppvarming og inneklima her.


Bærum Eltek hjelper deg med elektrisk oppvarming

Vi leverer løsninger for elektrisk oppvarming, og hjelper deg gjerne med installasjon. Ta kontakt med oss her.