Elbillading

Elbillading for private og borettslag

Bærum Eltek leverer og installerer godkjente elbilladere til private boliger, garasjer og fellesgarasjer i borettslag og sameier. Hvis du skal lade bilen er det påbudt å ha en godkjent ladeboks, eller en egen kurs for hjemmelading av elbil. Dette sikrer trygg og effektiv lading hjemme.


Trenger du mulighet for å lade elbil hjemme? Ring oss på 41 23 30 10 eller kontakt oss her, så installerer vi en godkjent ladeboks hjemme hos deg.


Bærum Eltek leverer godkjente elbilladere for private kunder

Bærum Eltek leverer og installerer godkjente elbilladere for private boliger og garasjer. Alle som har en elbil, er nødt til å ha lademulighet hjemme. I dag er det påbudt at du enten har en egen dedikert 10 A-kurs for elbilen med jordfeilbryter type B, eller har installert en egen ladeboks. Det er ofte påkrevd å forsterke det elektriske anlegget før du kan lade elbilen hjemme. Dette gir mange fordeler, det gjør det blant annet mulig å lade elbilen din både raskere og tryggere.


Elbillading når du selv vil: spar tid og kostnader

Med elbillader fra Bærum Eltek kan du selv bestemme når du ønsker å lade. Lading på natten kan for eksempel være den mest kostnadseffektive måten å lade elbilen på, slik at du sparer tid. Da kan du påfølgende morgen sette deg inn i en fulladet bil, uten å måtte vente på at elbilen lader.


Sikker og trygg lading av elbilen

Det kan være brannfarlig å lade elbil på vanlig stikkontakt i garasjen. Mange bruker likevel vanlig stikkontakt til å lade elbilen, noe som kan utgjøre risiko for brann. Bærum Eltek hjelper deg med å installere sikker lading fra 3,7 kilowatt.


Godkjent elbillading for fellesgarasje

Bærum Eltek leverer godkjent elbillading for borettslag og sameier. Ofte vil det allerede være tilgjengelige stikkontakter i borettslag sine garasjer, men disse er kun ment for støvsugere og motorvarmere. Likevel er det mange som bruker dem til lading av elbil. Dette kan være svært brannfarlig. Derfor er det mange borettslag som nekter elbileiere å lade bilene sine på risikable og ikke godkjente kontakter.


Vi leverer og installerer ladebokser til din fellesgarasje. Ved installering av kontakter for elbillading kreves det som regel forsterkninger av det elektriske anlegget, og prosessen kan være noe omfattende. Bærum Eltek hjelper deg selvfølgelig med hele prosessen.


Behov for lademulighet for elbil? Bærum Eltek hjelper deg!

Vi bistår deg med å legge til rette for at du kan lade elbilen din hjemme, enten i privat bolig eller fellesgarasje. Våre løsninger sikrer trygg og effektiv lading. Kontakt oss på 41 23 30 10 eller her hvis du har spørsmål. Vi kommer også gjerne hjem til deg for en gratis befaring hvis du ønsker det.