Elbillading

Elbillading for private og borettslag


Bærum El Tek leverer og installerer godkjente elbilladere til private boliger, garasjer og fellesgarasje i borettslag og sameier. Hvis du skal lade bilen er det påbudt å ha en godkjent ladeboks eller en egen kurs for hjemmelading av elbil. Dette sikrer trygg og effektiv lading hjemme.

Trenger du mulighet for å lade elbilen hjemme? Ring oss på 412 33 010 eller kontakt oss via vårt kontaktskjema, så installerer vi en godkjent ladeboks hjemme hos deg.


Godkjent elbillader for private


Bærum El Tek leverer og installerer godkjente elbilladere for private boliger og garasjer. Alle som har en elbil, må ha lademulighet hjemme. I dag er det påbudt at du enten har en egen dedikert 10 A-kurs for elbilen med jordfeilbryter type B eller har installert en egen ladeboks. Det er ofte påkrevd å forsterke det elektriske anlegget, før du kan lade elbilen hjemme. Dette gir mange fordeler, blant annet at du kan lade elbilen din både raskere og tryggere.


Bestem når du skal lade og spar penger


Med elbillader fra Bærum El Tek kan du bestemme selv når du ønsker å lade. Lading på natten kan være den mest kostnadseffektive måten å lade din elbil på, i tillegg til at du påfølgende morgen kan sette deg inn i en fulladet bil.


Sikker lading av elbilen


Det kan være brannfarlig å lade elbil på den vanlige stikkontakten i garasjen. Mange har likevel en vanlig stikkontakt som de bruker til å lade elbilen. Bærum El Tek hjelper deg med å installere sikker lading fra 3,7 kilowatt.


Ta kontakt med oss i Bærum El Tek for gratis befaring for elbillading eller andre spørsmål.


Godkjent elbillading for fellesgarasje


Bærum El Tek leverer godkjente elbillading for borettslag og sameier. Ofte er det kontakter i borettslaget sine garasjer. Disse er ment for støvsugere og motorvarmere, men det er likevel mange som bruker dem til lading av elbil. Dette kan være brannfarlig. Derfor er det mange borettslag som nekter elbil-eiere å lade bilene sine på risikable og ikke godkjente kontakter.

Vi leverer og installerer ladebokser til din fellesgarasje. Det å installere mulighet til elbillading medfører som regel forsterkninger av det elektriske anlegget og prosessen kan være noe omfattende. Vi hjelper deg selvfølgelig med hele prosessen.


24. mai 2017 skrev Norsk elbilforening at Stortinget vil sikre rett til lading i borettslag. 

Dette vil si at det er like før beboerne i borettslaget har krav på ladeplass, så hvorfor vente? Vi har mange gode løsninger som passer deres behov.


Behov for lademulighet hjemme?


Vi hjelper deg med å legge til rette for at du kan lade elbilen din hjemme. Våre løsninger sikrer trygg og effektiv lading. Kontakt oss på 412 33 010 eller via vårt kontaktskjema hvis du har spørsmål eller ønsker at vi kommer hjem til deg for en gratis befaring.