Bilde av NELFO logo

Vi er medlem av bransjeorganisasjonen NELFO

Bærum El Tek er, sammen med ca. 1700 andre bedrifter, medlem av NELFO. Dette er en arbeidsgiver- og næringspolitisk organisasjon for elektro-, ekom-, heis- og systemintegrasjonsbedrifter. NELFO jobber for å sikre et seriøst arbeidsliv, og for at den kompetansen som de og deres medlemsbedrifter innehar skal bidra til å løse viktige samfunnsutfordringer. 

 

Fokus på kompetanseheving

NELFO arrangerer regelmessig kurs og konferanser for sine medlemmer for å øke kompetansen innenfor ulike felt, som blant annet sikkerhet, el-sjekker og fordypninger i ulike temaer. I tillegg til relevante kurs tilbyr de også faglig bistand, nyttige verktøy og møteplasser for sine medlemmer, hvor vi kan dele erfaringer med andre i samme bransje.  

 

Vårt medlemskap er din trygghet

Som kunde hos en virksomhet som er medlem av NELFO kan du derfor være trygg på at du har engasjert en seriøs virksomhet som tar både sine ansatte og sitt samfunnsansvar på alvor, og som kontinuerlig jobber for å øke kompetansen innad i bransjen. Vårt medlemskap i NELFO gir et tydelig signal til våre kunder om at vi tar vårt fag på alvor, og at vi holder oss oppdatert på vårt felt. Vi kommer gjerne med råd og anbefalinger som øker elsikkerheten i din bolig. 

 

Vi er en lærebedrift

Bærum El Tek tar inn en lærling hvert år, og forholder oss alltid til NELFOs retningslinjer rundt dette. Ved å ta inn lærlinger håper vi å øke kompetansen blant unge elektrikere, og sørge for at dette er en bransje med økende kunnskap og flinke folk også i fremtiden.

 

Har du noen spørsmål?

Send oss gjerne en henvendelse via vårt kontaktskjema.Vi svarer deg gjerne på det du lurer på!