lyspærer hengende i hage

Gjør vinterhalvåret lysere med utendørsbelysning

Bærum Eltek AS har over 25 års erfaring med å installere utendørsbelysning til boliger. Spesielt i vinterhalvåret lever vi i et mørkt land. For at det skal bli litt lysere for deg og de som besøker deg, bør du installere utendørsbelysning. Dette gjelder selvfølgelig også på natten i sommerhalvåret.

 

Hvorfor bør jeg installere utendørsbelysning?

Under har vi listet opp fordelene med utendørsbelysning:

  • Det gjør det enklere å finne veien til huset og unngå ulykker
  • Det gjør det mer koselig å komme på besøk til deg
  • Gir et hyggelig og innbydende inngangsparti
  • Gir deg muligheten til å skape et personlig og dekorativt uttrykk på hjemmet ditt
  • Minsker risikoen for innbrudd

Les mer om hva vi kan tilby innen utendørsbelysning her.

 

Mange muligheter med utendørsbelysning

Mange av våre kunder installerer belysning som lyser opp veien til hjemmet sitt. Dette kalles pullerter. Det er også mulighet for å installere andre smarte løsninger. En løsning som mange går for er automatisk dimmer. Denne dimmer lyset behagelig opp når det er bevegelse, slik at du slipper å skremme de som kommer på besøk med sterkt lys som lyser opp direkte. Bevegelsessensorer har stort potensiale, og kan plasseres akkurat der du ønsker. Dermed kan du tilrettelegge slik at lyset lyser opp når du går forbi det punktet du ønsker. Mange bruker også downlights for oppnå et behagelig utendørslys.

 

Kontakt Bærum Eltek for tjenester innen utendørsbelysning

Trenger du skreddersydd belysning utendørs til din eiendom? Bærum Eltek kan hjelpe deg med å velge belysning som passer din bolig. Ta kontakt for en gratis befaring, eller om du har andre spørsmål våre elektrikertjenester.