Elbillading for private og borettslag

Bærum Eltek AS installerer elbil lading for private og borettslag. Det finnes mange fordeler med å ha en privat godkjent elbillader. Les mer om fordelene nedenfor.

Godkjent elbillader for private

Bærum Eltek AS leverer og installerer godkjente elbilladere for private boliger og garasjer. Ingenting er så praktisk som å plugge elbilen direkte inn i en elbil-kontakt når du kommer hjem. Da slipper du å bruke tid på å finne en ledig kontakt.

Bestem når du skal lade og spar penger

Med elbillader fra Bærum Eltek AS kan du bestemme selv når du ønsker å lade. Lading på natten kan være den mest kostnadseffektive måten å lade din elbil på, i tillegg til at du påfølgende morgen kan sette deg inn i en fulladet bil.

Sikker lading av elbilen


Det kan være brannfarlig å lade elbil på den vanlige stikkontakten i garasjen. Mange har likevel en vanlig stikkontakt som de bruker til å lade elbilen. Bærum Eltek AS hjelper deg med å installere sikker lading fra 3,7 kilowatt. Tesla krever ofte mer strøm, så ta kontakt for en gratis befaring slik at vi får kartlagt ditt behov. Det er i tillegg lovpålagt å ha en forskriftsmessig godkjent kontakt til å lade elbilen din.

Ta kontakt med oss i Bærum Eltek AS for gratis befaring for elbil lading eller andre spørsmål.

Godkjent elbillading for borettslag

Bærum Eltek AS leverer godkjente elbillading for borettslag. Ofte er det kontakter i borettslaget sine garasjer. Mange bruker disse som egentlig er ment for støvsugere og motorvarmere til å lade elbilen sin, og dette kan være brannfarlig. Derfor er det mange borettslag som nekter elbil-eiere å lade bilene sine på risikable og ikke godkjente kontakter.

24. mai 2017 skrev Norsk elbilforening at Stortinget vil sikre rett til lading i borettslag.
Dette vil si at det er like før beboerne i borettslaget har krav på ladeplass, så hvorfor vente? Vi har mange gode løsninger som passer deres behov.

Ta kontakt med oss i Bærum Eltek AS for gratis befaring for elbillading i borettslaget deres eller andre spørsmål.