Andre tjenester

Elektriske installasjoner fra Bærum Eltek

Vi i Bærum Eltek AS har over 25 års erfaring med ulike elektriske installasjoner. Vi installerer blant annet utendørsbelysning, automatsikringer, lading til el-bil, spredenett og ulike elektriske installasjoner i nybygg.


Ta kontakt hvis du har har spørsmål om tjenestene vi tilbyr.


Utendørsbelysning

Bærum Eltek AS har over 25 års erfaring med å installere utendørsbelysning til boliger.
I Norge er vinterhalvåret spesielt mørkt, og dette kan påvirke både sikt og trivsel For at det skal bli litt lysere for deg og de som besøker deg, bør du installere god utendørsbelysning. Dette er også fint å ha om natten gjennom sommerhalvåret.

Klikk her for mer informasjon om utendørsbelysning.

Automatsikringer

Bærum Eltek AS har lang erfaring med installasjon av automatsikringer i ulike boliger. Jordingsfeil er en ubehagelig elektrisk feil, og kan føre til skader. Den mest dramatiske måten å oppdage at du har jordingsfeil kan skje ved at du får elektrisk støt i dusjen. I nye privatboliger er det påbudt med jordfeilautomat, men det anbefales å installere det også i eldre boliger. Jordfeilautomaten fanger opp jordingsfeil og sikrer deg for ubehagelige, elektriske støt.

Klikk her for mer informasjon om automatsikringer.


Elbillading

Bærum Eltek AS leverer elbillading for private og borettslag. Det finnes mange fordeler med å ha en privat, godkjent elbillader. Det sørger for at ladingen foregår på en trygg og sikker måte, slik at du kan slipper brannfare og feilbruk av vanlige kontakter.

Klikk her for mer informasjon om elbillading.


Spredenett

Spredenett det samme som en internettplugg, som du kobler til med en internettkabel eller ethernetkabel. Bærum Eltek AS installerer spredenett med fleksible muligheter, som passer dine behov.

Klikk her for mer informasjon om spredenett.


Nybygg

Vi i Bærum Eltek AS hjelper deg med elektriske installasjoner i nybygg. Når du bygger ny bolig har du mange muligheter til å installere smarte, elektriske installasjoner og stor valgfrihet til hvordan det skal fungere. Vi hjelper deg med skreddersydde praktiske løsninger som passer ditt behov.

Klikk her for mer informasjon om elektriske installasjoner i nybygg.