Andre tjenester

Oversikt over våre elektriske installasjoner

Vi i Bærum Eltek AS har over 25 års erfaring med ulike elektriske installasjoner. Vi installerer blant annet utendørsbelysning, automatsikringer, lading til el-bil, spredenett og ulike elektriske installasjoner i nybygg.

Ta kontakt hvis du har andre forespørsler.


Utendørsbelysning

Bærum Eltek AS har over 25 års erfaring med å installere utendørsbelysning til boliger.
Spesielt i vinterhalvåret lever vi i et mørkt land. For at det skal bli litt lysere for deg og de som besøker deg bør du installere utendørsbelysning. Dette gjelder selvfølgelig også på natten i sommerhalvåret.

Klikk her for mer informasjon om utendørsbelysning


Automatsikringer

Bærum Eltek AS har 25 års erfaring med å installere automatsikringer i ulike boliger. Jordingsfeil er en ubehagelig elektrisk feil i boliger. Den mest dramatiske måten å oppdage at du har jordingsfeil er ved at du får elektrisk støt i dusjen. I nye privatboliger er det påbudt med jordfeilautomat, men anbefales også i eksisterende boliger. Denne fanger opp jordingsfeil og sikrer deg for ubehagelig elektriske støt.

Klikk her for mer informasjon om automatsikringer


Elbillading

Bærum Eltek AS leverer elbil lading for private og borettslag. Det finnes mange fordeler med å ha en privat godkjent elbillader.

Klikk her for mer informasjon om elbillading


Spredenett

Kort sagt er spredenett det samme som en internettplugg som du kobler med en internettkabel eller ethernet kabel. Bærum Eltek AS installerer spredenett med fleksible muligheter.

Klikk her for mer informasjon om spredenett


Nybygg

Vi i Bærum Eltek AS hjelper deg med elektriske installasjoner i nybygg. Når du bygger ny bolig har du mange muligheter til å installere smarte elektriske installasjoner og stor valgfrihet til hvordan det skal fungere. Vi hjelper deg med skreddersydde praktiske løsninger som passer ditt behov.

Klikk her for mer informasjon om elektriske installasjoner i nybygg